Yakın Doğu Üniversitesi Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü Etkinlikleri Kapsamında Program Akreditasyonu ve Kalite Güvencesi Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Yakın Doğu Üniversitesi Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü’nün eğitim-öğretim programlarının akreditasyonu ile ilgili etkinlikler kapsamında düzenlenen toplantıda MÜDEK ve Yüksek Öğretim Kalite ve Akreditasyon Kurulu değerlendiricisi Prof. Dr. Fatma Çiğdem Güldür “PROGRAM AKREDİTASYONU VE KALİTE GÜVENCESİ” başlıklı konferansı verdi.

Toplantıya üniversitenin çeşitli akademik birimlerinden dekanlar ve öğretim elemanları katıldı. Prof. Güldür’ün Akreditasyon süreci ve kendi deneyimlerini paylaştığı konuşmasının ardından konuya ilişkin görüş ve öneriler tartışıldı.

Sunum için tıklayınız.

2018-02-05T10:56:23+00:00