Yakın Doğu Üniversitesi Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü Etkinlikleri Kapsamında “Akreditasyonun Felsefesi” Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Yakın Doğu Üniversitesi Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü’nün eğitim-öğretim programlarının akreditasyonu ile ilgili etkinlikler kapsamında düzenlediği “Akreditasyonun Felsefesi” konulu semineri üniversitemiz Kalite ve Akreditasyon Koordinatörü, Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı öğretim üyesi ve SABAK danışmanı Prof. Dr. Selda Önderoğlu gerçekleştirdi.

Toplantıya üniversitenin çeşitli akademik birimlerinden öğretim elemanları katıldı. Prof. Önderoğlu’nun Akreditasyon süreci ve kendi deneyimlerini paylaştığı konuşmasının ardından konuya ilişkin görüş ve öneriler tartışıldı.

Prof. Dr. Selda Önderoğlu’nun sunumu için aşağıdaki linke tıklayınız.

Sunum için tıklayınız.